Scroll Top

Про Підствольний Гранатомет “Гарпія”

Гранатомет«Гарпія»- компактний, надійний ізручний у використанні переноснийкомплекс для забезпечення вогневоїпідтримки піхоти в умовах ближнього тасереднього бою, а також: проведенняполіцейських операцій та операцій силспеціального призначення. Призначена длязнищення живої сили в умовах міськоїзабудови, в підвалах та фортифікаційнихспорудах; ураження легкоброньованоїтехніки; створення димових завіс тавогнищ/пожеж.
Для виведення живої сили без летальногорезультату використовуються спеціальнібоєприпаси: сльозоточиві, світлошумові і тд.З метою ураження живої сили та з іншихцілей, використовуються осколковібоєприпаси ВОГ-25 і ВОГ-25П.
Заряджання проводиться з дульної частиниствола, розряджання – шляхом натисканняна викидач. Конструкція установкиоснащена новим складним механічнимприцілом, що враховує деривацію гранати,а це, в свою чергу, дозволяє швидшездійснювати прицілювання, що значнозбільшує скорострільність. Для виготовленнядеталей та вузлів використовуютьсяпластик і алюміній, завдяки чому установкамає невелику вагу.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Маса, кг2.6
Довжина, мм
415 (зі складеним прикладом);
575 (з висунутим прикладом)
Боєприпаси
40 мм гранати (ВОГ-25, ВОГ-25П)
Калібр, мм
40
Принцип роботи
Однозарядний
Темп стрільби
10-12 пострілів/хв
Початкова швидкість гранати, м / с
76
Максимальна дальність, м
400
Каталог
ww
зв’яжіться з нами