Scroll Top

Умови оплати та доставки товарів

ЗАМОВЛЕННЯ

Для зручності покупців, ми приймаємо замовлення в режимі on-line цілодобово, без вихідних. Замовлення обробляються протягом 30 хвилин з 9:00 до 18:00 в робочі дні. Замовлення, що надходять в неробочий час (в тому числі у вихідні та святкові дні) обробляються в найближчий робочий день.

Безпосередньо після обробки замовлення, його підтвердження і уточнення проводиться співробітником інтернет-магазину за телефоном, вказаним в замовленні. Після підтвердження замовлення він буде оперативно підготовлений до відправки і доставлений замовникові.

Оплата безготівковим розрахунком

Оплатити замовлення можна лише безготівковим платежем на підставі рахунку-фактури. Оплата за безготівковим розрахунком доступна для юридичних та фізичних осіб. Для підтвердження замовлення покупцеві після обробки замовлення електронним листом направляється рахунок-фактура на оплату.

Для оформлення рахунку-фактури для юридичних осіб потрібне надання сканованої копії реєстраційних документів (коду ЄДРПОУ та свідоцтва платника ПДВ), які необхідно відправити електронною поштою на адресу Shop@interproinvest.com

ДОСТАВКА

Всі замовлення, оформлені на сайті інтернет-магазину до 12:00, відправляються в день оформлення замовлення. Замовлення доставляються протягом 1-3 днів в залежності від регіону, в який відправляється товар. Документи, що підтверджують факт купівлі товару, направляються разом з товаром.

Доставка товарів здійснюється поштовою компанією «Нова пошта»:

– доставка в відділення перевізника «Нова пошта». Актуальний перелік центрів видачі посилок і графік їх роботи, умови і графік кур’єрської доставки представлені на офіційному сайті перевізника.